GENÇLİK TURNUVALARINDA HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan Gençlik Turnuvaları kapsamında Plaj Voleybolu Turnuvası, Sokak Basketbolu ve Plaj Futbolu Turnuvaları düzenleniyor.

Gençlik Turnuvalarına katılmak isteyenler için 26 Temmuz Perşembe günü başlayan kayıtlar 06 Ağustos 2018 Pazartesi günü sona erecek. Katılımcıların hiçbir ücret ödemeyeceği turnuva kayıtları Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılacak.

 

4 Eylül Basketbol Sahalarında 08-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Plaj Voleybolu Turnuvası’na voleybol severler kız ve erkek takımları olmak üzere ikişer kişilik takımlar ile gençler ve büyükler kategorilerinde katılabilecekler. 4 Eylül Basketbol Sahalarında 08-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Sokak Basketbolu turnuvasına ise kız ve erkek takımları olmak üzere 3+1 kişilik takımlar, gençler ve büyükler kategorilerinde katılabilecekler.

Plaj Voleybolu Turnuvası ve Sokak Basketbolu Turnuvası’nın tamamlanmasının ardından ise Plaj Futbolu Turnuvası başlayacak. 4 Eylül Basketbol Sahalarında 13- 17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Plaj Futbolu Turnuvasına erkek takımları 7+1 kişilik takımlar ile gençler ve büyükler kategorilerinde katılabilecekler.

 

16-25 yaş arası gençler kategorisi, 26 yaş üzeri büyükler kategorisi olarak belirlenen, geçtiğimiz yıllarda yapılan ve yoğun ilgi gören spor turnuvalarının bu yıl da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

GENÇLİK TURNUVALARINDA HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin