GENÇ ÇİFTLERİN DEĞİŞMEZ MEKANI “ZAMANE”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de 2 yıldır faaliyette bulunan ZAMANE Restaurant genç çiftlerin değişmez mekanı haline geldi.Eskişehir merkezde bulunan , Erhan Tuna ve Ersin Canıtez kuzenlerin ortaklığında işletilen mekan hemen hemen her hafta sonu birkaç genç çifte ev sahipliği yapıyor. Gündüz aile arasında yapılan Nikah töreninin ardından gelin ve damadın yakın arkadaşlarının değişmeyen adresi ZAMANE olarak değerlendirildiği kaydedildi. Bazen evlilik tekliflerinin yapıldığı, bazen nişan merasiminin yapıldığı, bazen ise Nikah sonrası gençlerin kendi aralarında eğlenmeyi tercih ettikleri ZAMANE’nin ortaklarından Ersin Canıtez;

ERSİN CANITEZ;” Müşterilerimizin Memnuniyeti Bizim İçin Herşeyden Önemli”

” İşletmemiz bir Aile mekanı olarak hizmet veriyor.Özellikle hafta sonları rezervasyon ile çalışıyoruz. Eskişehir’in Elit mekanlarından biri olma özelliğini yaratarak hafta içi ve hafta sonları Eskişehir’in tanınmış sanatçılarından  SALİM ÖZKARA olmak üzere mekanımızda sahne alıyor.İnsanlar keyiflerini çıkararak eğleniyorlar.Kız arkadaşına evlilik etmek isteyen, nişan törenini yapıp burada eğlenmek isteyen, nikahtan sonra burada eğlenmek isteyenler, süpriz doğum günü partisi yapmak isteyenlere özel konsteptimizle hizmet veriyoruz.Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için herşeyden önemli” diyerek Bilecik ve Bozüyük’ten de seçkin müşterilerinin kendilerini tercih etmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Diğer yandan geçtiğimiz akşam Nikah töreninin ardından arkadaşlarıyla canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen Özlem Durmaz Çeviker ve Murat Çeviker çiftimizi tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.(11HABER)

GENÇ ÇİFTLERİN DEĞİŞMEZ MEKANI “ZAMANE”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin