GELENEKSEL KEŞKEK VE KÜLTÜR GEZİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Tuzla Sinoplular Derneğinin geleneksel keşkek ve kültür gezi programına katıldı.

Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilen keşkek ve kültür gezisine katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı vatandaşlarla bir araya geldi.

Renkli ve güzel görüntülerin meydana geldiği program hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada toplum ve insanlar arasındaki birlik ve beraberliğin dikkat çekerek;  ”Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Tuzla Sinoplular Derneğinin geleneksel keşkek ve kültür gezi programında Sinoplu kardeşlerimizle Pelitözü Gölpark’ta bir araya geldik. Sinoplu kardeşlerimize ilimize yapmış olduğu katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum. Tuzla’da yaşayan Sinoplu kardeşlerimizi de burada görmekten mutluluk duyuyoruz birlik ve beraberlik içerisinde güçlü Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Çetin Kaya ve Tuzla Sinoplular Derneği Başkanı Seyfi Altınel Bey’e düzenledikleri program sebebiyle teşekkür ediyorum.” dedi.

GELENEKSEL KEŞKEK VE KÜLTÜR GEZİSİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin