Gelenek Bozulmadı Selami Çınar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SELAMİ ÇINAR HER SENE AYNI…

İlimizin sevilen esnaflarından ve önceki dönem Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, düzenlediği iftar yemeği ile Bilecik’te görev yapan yerel gazete temsilcileri ve haber ajansı temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pelitözü Gölpark Çınar Bahçe tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Çınar, “bu zamana kadar arkamda duran bütün basın   mensuplarına çok teşekkür ederim.” dedi.

SELAMİ ÇINAR; ” EN GÜZEL TARAFI BASIN EMEKÇİLERİNİN BİRARADA OLMASI”

Selami Çınar, verdiği iftar yemeğinde Bilecik’te görev yapan yerel gazete temsilcileri ile haber ajansı temsilcilerini bir araya getirdiğini belirterek, “Bu akşamki yemeğin en güzel tarafı basın emekçilerinin bir arada olması. Birlik ve beraberlik içerisinde olup birbirimize olan saygıyı ve sevgiyi her zaman en üst seviyelere çıkarmak.” diye konuştu.

BASIN MENSUPLARI VE AJANS TEMSİLCİLERİ KATILDI

İftar programına, Haber228, Anadolu Ajansı (AA), Değişim Gazetesi, 11Haber, Bilecik Olay ve  İhlas Haber Ajansı (İHA) temsilcileri katıldı.

İftar programı bol bol hoş sohbet ve çay-kahve ikramıyla son buldu.

TEŞEKKÜR EDERİZ

11Haber olarak ÇINARBAHÇE İşletme sahibi Selami, Çınar, Eşi Hatice Çınar, Oğlu Sercan Çınar, Kızı Ecz.Aycan Çınar ve ÇINARBAHÇE çalışanlarına TEŞEKKÜR eder, hayırlı işler dileriz. (11Haber)

Gelenek Bozulmadı Selami Çınar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin