GECE GÜNDÜZ GÖREVDELER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te dün gece saat 02:30 itibari ile başlayan yoğun kar yağışı devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte greyderler ile yol açma, tuzlama ve küreme çalışmaları devam ediyor. Öncelikli olarak Hastane yolları ve hastane girişlerinde yol açma ve tuzlama çalışmaları yapılırken, ilçede yoğun olarak kullanılan ana arterler ve dolmuş yollarında da yollar açılarak tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca Belediye ekiplerince sabahın ilk saatlerinden itibaren kaldırım temizliğine başlanarak yağan karın birikmesi önlendi ve yaya ulaşımı rahatlatıldı.

Bozüyük’te zorlu kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek mağduriyetleri en kısa zaman diliminde çözüme kavuşturabilmek amacıyla oluşturulan Bozüyük Belediyesi Kriz Masası da çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar şikayetlerini 24 saat kesintisiz olarak görev yapacak Kriz Masası’na, belediyenin 314 67 00 numaralı telefonundan 500 numaralı dahili hattı arayarak iletebilecekler. Bozüyük Belediyesi Kriz masası ve kar temizleme, tuzlama ve yol açma ekipleri yağış süresince çalışmalarına aralıksız olarak devam edecek.

Kış boyunca kar temizleme, tuzlama ve yol açma çalışmalarında 2 greyder, 2 kamyon, 10 kepçe, 2 kawasaki kepçe (yükleyici), 1 Turkar, tuzlama çalışmalarında kullanılacak 1 Turkar, 1 Atego, 1 İveco kamyonet, 4 adet kar püskürtme makinesi görev yapacak. Belediye karla mücadele ekipleri ilk kar yağışı ile birlikte göreve başlayan kriz masasına gelen şikâyetler doğrultusunda ve aciliyet sırasına göre sıralandırılarak yönlendiriliyor.

GECE GÜNDÜZ GÖREVDELER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin