Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Milli Eğitim ile Tarım ve Orman bakanlıkları arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Türkiye genelinde uygulanmaya başlanan “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” Projesi kapsamında Yenipazar’da Meriz (Bakacak) mevkisinde 300 Adet fidan toprakla buluşturuldu.

“Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor” etkinliğine Kaymakam Yavuz Kartal, Belediye Başkanı Sayın İlhan Özden, İlçe Jandarma Komutanı Cumhuriyet Gürcan, , İlçe Emniyet Müdürü Sayın Kudret Er, Milli Eğitim Müdürü Orhan Terzi, İlçe Tarım Müdürü Hilmi Avcı, kurum amirleri ile personelleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal, yapılan proje ile tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri adına fidan dikimi yapılacağını belirterek, “Diktiğimiz fidanlar, geleceğimizin fidanı olarak gördüğümüz öğrencilerimizle birlikte büyüyecek. Bunun yanında öğrencilerimize ağaç ve yeşil alan sevgisi aşılamış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Fidan Dikimine katılan Belediye Başkanı İlhan Özden “Gelecek kuşaklara yaşanabilir, sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak için herkesin en az bir ağaç dikmesini temenni ediyor, var olan ormanlarımıza da sahip çıkmaya ve korumaya davet ediyorum” dedi.

 

Gerçekleştirilen “Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor” etkinliği ile öğrencilere çevre bilinci ve ağaç sevgisi aşılamak, çocuklara yaşamları boyunca rehberlik edecek değer yargıları ve davranışlar kazandırmak olduğu belirtildi.

Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin