Esnaf ve Vatandaşlarımızı Alıveriş Günlerine Bekliyoruz, Konser Verilecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik Belediyesi öncülüğünde; Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Giyim ve Mensucat Odası, Madeni İşler Odası Başkanlığı, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanlığı ile Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından hazırlanan 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerinin kurulduğu alanda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri ile Bilecik’imizin Düşman İşgalinden Kurtuluşu etkinlikleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi renkli ve güzel aktiviteler ile kutlanıyor.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, Alışveriş Günleri etkinliğinin gerçekleştirildiği alanı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı işler diledi.

 

‘’ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZI ALIŞVERİŞ GÜNLERİNE BEKLİYORUZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Alışveriş Günlerine esnaf ve vatandaşlarımızı davet ederek; ‘’6 Eylül Bilecik’imizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı kapsamında 1-6 Eylül tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanımızda düzenlenen 6 Eylül Kültür Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerimiz yoğun bir katılımla başladı. Belediyemiz; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamız, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Giyim ve Mensucat Odası, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası ile Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğiyle düzenlenen Alışveriş günlerinde yok yok. Tamamen BiLECiK esnafımızdan oluşan pazarda milli ve yerli ekonomiye destek vermek ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın çağrısına dikkat çekmek adına doları da bu etkinliğimizde boykot ediyoruz. Bu vesile ile Alışveriş günlerimizin ve etkinliklerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

ETKİNLİKLER KAPSAMINDA MİTHAT KÖRLER BİLECİKLİLERE KONSER VERECEK

Bilecik Belediyesi koordinasyonunda; ilimizdeki esnaf ve oda başkanları ile 6 Eylül Bilecik’in Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen 6 Eylül Bilecik’in Kurtuluşu Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri, Bilecik’in Düşman İşgalinden kurtuluşu etkinliklerine ayrı bir renk katacak.

 

1-6 Eylül tarihlerinde Cumhuriyet Meydanında kurulacak olan Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerinde çocuklarımız için sürpriz gösteri ve etkinlikler düzenlenirken aynı zamanda ilimiz, ilçe ve beldeleri ile köylerinin yöresel lezzetleri vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak.

 

Bütün Bilecik olarak birlik ve beraberlik tablosunun çizileceği Alışveriş Günlerinin son günü olan 6 Eylül’de saat: 20:30’da Sanatçı Mithat Körler, Bileciklilere konser verecek.

Esnaf ve Vatandaşlarımızı Alıveriş Günlerine Bekliyoruz, Konser Verilecek
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin