EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“SPOR KARDEŞLİKTİR!”

2.Amatör Futbol Ligi Play-Off müsabaka  belirleme kuraları çekildi. Aynı gruplarda mücadele eden takımlardan Gökpınarspor ile Küplüspor ilk maçlarını oynayacaklarken, Bozüyük grubunun temsilcileri Karaköyspor ile İçköyspor da ilk mücadelede karşı karşıya gelecekler.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (3)

Geçtiğimiz hafta oynanan Gökpınarspor-Küplüspor maçının uzatma dakikalarında atılan gol sonrası saha bir anda karışmış, polisler futbolcu ve yöneticileri zorlukla ayırabilmişlerdi. Diğer yandan yine geçtiğimiz hafta oynan Karaköyspor-İçköyspor maçının ardından her iki takımın taraftarları arasında kavga çıkmış ve 7 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (5)

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından ASKF Başkanlığında kura çekimi yapıldı. Kulüp başkanları ile ASKF Yöneticilerinin katıldığı kura çekiminde bir konuşma yapan ASKF Başkanı Nusret Tosun futbolun sadece bir spordan ibaret olduğunu belirterek, centilmenlik sınırları içinde yapılması gerektiğini ifade etti. Tosun geçmiş yıllardan örnek vererek kendi yöneticiliği döneminde yaşadıkları bir olayı anlattı.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (7)

Tosun konuşmasında şunları söyledi:

 “SEYİRCİLERİNİZE,TARAFTARLARINIZA SAHİP ÇIKIN LÜTFEN”

“Siz yöneticilere, hocalarımıza büyük görevler düşüyor.  Son olan olaylar hepimizi üzdü. O suçlu, bu suçlu veya haklı, haksız biz onu bilemeyiz.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (6)

Zaten olay hukuk anlamında devam ediyor. Yani çirkin olaylar kesinlikle olmaması lazım. Seyircilerinize, gelen taraftarlarınıza sahip çıkın lütfen.  Hangi kulüp olursa olsun biz tasvip etmiyoruz bu tür olayları. Mesele iç köy- Karaköy veya Küplü –Gökpınar meselesi değil, geçmişte de bu tür olaylar yaşadık. Umarım bu bize bir ders oldur Play-off sürecini başarılı centilmence bir şekilde atlatırız.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (2)

“FUTBOLCULAR KOL KOLA ÇIKSA SAHAYA NE OLUR?”

Ben Bilecikspor’da yöneticilik yaptığım süreçte Turgut Özen de kulüp başkanımızdı.  Bozüyük’te, biz de 3 ligdeyiz. Maç öncesi gergin bir hava var. O hafta da maç Bilecik’te, Bozüyük buraya geliyor. Bozüyükspor ve Bilecikspor yöneticileri olarak oturduk yemek yedik, konuştuk, kararlar aldık. Bileciksporlu futbolcular Bozüyükspor seyircisine, Bozüyükspor seyircisi ise Bilecikspor seyircisine çiçek attı o gün. O gün bile yaptık biz bunları bugün niye olmasın.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (4)

Bir Karaköy- içköy veya Gökpınar- Küplü futbolcuları kol kola çıksa sahaya ne olur yani? Sporun içine bu tür olumsuz olayların sokulması hepimizi üzüyor.”

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (8)

İLK KARŞILAŞMA CUMARTESİ GÜNÜ

Diğer yandan belirlenen fikstür gereği ilk müsabaka 3 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’da Edebali Stadında Gökpınarspor ile Küplüspor arasında oynanacak. Ertesi günü ise İçköyspor ile Küplüspor arasında oynanacak karşılaşma yine aynı yer ve aynı saatte oynanacak.6 Haziran günü ise Karaköyspor- Gökpınarspor, 7 Haziran günü Küplüspor-İçköyspor, 8 Haziran günü İçköyspor-Gökpınarspor, 9 Haziran günü ise Küplüspor-Karaköyspor maçları oynanacak.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI (1)

Son olarak yetkililer ile kulüp yöneticileri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

EŞLEŞMELER VE VERİLEN MESAJ AYNI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin