ERHAN TOKA “MUHTAR ADAYLARI SİYASİLERDEN DAHA HAREKETLİ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhtar adaylarının siyasilerden daha hareketli oldukları görülüyor.

31 Mart tarihine sayılı günler kala siyasi partilerin Belediye Başkan adayları belli olmasına rağmen henüz tam anlamıyla sahaya inmedikleri gözle görülüyor.

Gerek Bilecik merkezde, gerekse İlçelerde hatta köylerde muhtar adaylarının tam gaz çalıştıklarına hemen her fırsatta tanık oluyoruz.

Bilecik merkezde 11 Mahalle muhtarının hemen hepsi  yapılacak seçimde tekrar olacakken; bunlara ilaveten bir sürü de aday olduğunu biliyoruz.

Bir çok muhtar adaylarının Azalarını tespit ederek çalışmalarına başladıklarını da biliyoruz.

Belediye Başkan adaylarının sessizliklerini ise ben şöyle yorumluyorum.

19 Şubat tarihinde listeler seçim kurullarına verilecek.Dolayısıyla Belediye Meclis adayları, İl Genel Meclis adayları listeleri de bu tarihten birkaç gün sonra netleşecek.

Yine duyumlarımıza göre siyasi partilerde bugünlerde Belediye Meclis listeleri üzerinde yoğun çalışmalar yapıldığı, hatta kulisler yapıldığı yönünde…

Listeler kesinleştikten sonra sanırım adaylar projeleri ile vatandaşların karşısına, basının karşısına çıkarak tam saha pres yapacaklar…

Başta da dediğim gibi tarih itibarıyla Muhtarlar azalarıyla birlikte kapı kapı çalışırlarken; Belediye Başkan adaylarının sessiz kalmalarını ben şahsen buna bağlıyorum.

1 Hafta sonra listeler belli olduktan sonra hareketlilik başlayacaktır.

Yapılacak seçimlerin şimdiden Ülkemize, İlimize, Adaylara ve hepimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.İYİ olan kazansın… HOŞÇAKALIN

 

ERHAN TOKA “MUHTAR ADAYLARI SİYASİLERDEN DAHA HAREKETLİ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin