ERHAN TOKA ADAY ADAYI OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

“DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR”

 

Yaklaşan yerel seçimler için siyasi partilerde hareketlilik başladı.

CHP’de Belediye Başkanlığı, İl Genel meclis ve Belediye Meclisi üyelikleri için müracaatlar devam ediyor.

İl Genel Meclisi Üyeliği için başvuruda bulunan İlimizin tanınmış simalarından, Belediye’den emekli, Gazeteci Erhan Toka müracaatta bulundu.

TOKA:” BİR DÖNEMLİĞİNE ADAYIM”

Toka sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında adı geçen göreve bir dönemliğine talip olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“1989 Yerel seçimlerinden bugüne, Gençlik kollarında başlayarak değişik kademelerde görev almaktan büyük onur duyduğum Cumhuriyet’i kuran partimiz CHP’den yapılacak yerel seçimlerde Bilecik Merkez İlçe İl Genel Meclis Aday Adaylığı Başvurumu gerçekleştirdim.Başta TBMM Önceki dönem Başkan vekilimiz SN.Yaşar Tüzün olmak üzere İl başkanımız SN.M.Metin Yaşar’a, Birlikte görev yapmaktan kıvanç duyduğum Merkez İlçe Başkanımız SN. Gültekin Çalışkan ve sevgili yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarıma,partimizin değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Bilecik’imizin sorunlarını ve çözüm önerilerinin yerel yönetimlerden geçtiğini bilen bir kardeşiniz olarak bu kutsal göreve bir(1) dönemliğine aday olduğumu belirtir, Değişmeyen Tek Şeyin Değişim’in Kendisidir” ilkesiyle çıktığım bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diler, saygılarımı sunarım.” dedi.

BAŞKAN ÇALIŞKAN.” HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’a dosyasını teslim eden Toka’ya başkan Çalışkan da “Adaylığın hayırlı uğurlu olsun” diyerek temennileri ilettiği kaydedildi.

ERHAN TOKA ADAY ADAYI OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin