Ercan Öztürk: “Müteahhitler Zor Durumda”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te  İnşaat sektöründe  uzun yıllar faaliyet gösteren Müteahhit Ercan Öztürk, “Piyasadaki belirsizliklerden dolayı müteahhitler zor durumda” dedi.

Konak Kafe & Restaurant’ta  Bilecik’te faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis üyesi ve Öztürk İnşaat firması sahibi Ercan Öztürk, burada değerlendirmelerde bulundu.

“BIRAKIN SATILIK EVİ, KİRALIK EV YOK ŞUAN”

Bilecik’te vatandaşların ev bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Ercan Öztürk, “Bilecik’te şu an bırakın satılık evi, kiralık ev yok. İlimiz gün geçtikçe göç alıyor. Memurların tayin dönemi başladı ve ciddi anlamda bir ev sıkıntısı var. Önümüzdeki öğretim döneminde Üniversitemizin Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakülteleri de burada eğitime başlayacak.” dedi.

“MALİYETLER ALDI BAŞINI GİTTİ”

İnşaat sektörünün çektiği sıkıntılara da değinen Öztürk, “Maalesef önümüzü göremiyoruz. Maliyetler aldı başını gitti. Çimento, demir fiyatlarını görüyorsunuz. Geçen sene sattığımız bir daireyi şuanda aynı fiyatlara mal edemiyoruz. Dikkat ederseniz şu anda Bilecik’te devam eden bir tane proje yok. Çünkü, kimse önünü göremiyor, Maliyetleri hesaplayamaz duruma geldik. Bu belirsizlik olunca da kimse yatırım yapmak istemiyor” diye konuştu.

Program, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Ercan Öztürk: “Müteahhitler Zor Durumda”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin