El Değmeden Sağılıp Paketlenen Sütü Bilecikli Vatandaşlarla Buluşturuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te hizmet veren AS Ticaret isimli iş yeri, süt sağım teknolojisiyle el değmeden tamamen organik şekilde sağılan ve yine el değmeden kontrolden geçirilerek tek kullanımlık paketlere doldurulan sütü, kapınıza kadar getiriyor.

İsmetpaşa Mahallesi, Dedeoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren, Ahmet Sarı’nın işletmeciliğini yaptığı, günlük süt, Manda Yoğurdu, Manda Kaymağı, Peynir çeşitleri, Gemlik zeytini ve Bal gibi doğal ürünlerle Bilecik halkına hizmet veren AS Ticaret, teknolojik imkanlarla el değmeden paketlenen çiğ sütleri envanterine kazandırdı.

İşletme sahibi Ahmet Sarı, Süt sağım teknolojisi ile el değmeden tamamen organik şekilde sağılan ve yine el değmeden kontrolden geçirilerek tek kullanımlık paketlere doldurulan çiğ sütü müşterilerine sunduklarını belirterek, “Bilecik’i simi sütlerle tanıştırdık. Son olarak teknolojiden faydalanarak sütlerimizi el değmeden hijyenik şekilde yeni tek kullanımlık ambalajlarında vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Haftanın belirli günleri iletişim kurulması halinde evlerine servis ediyoruz. Ayrıca manda yoğurdu, manda sütü, manda kaymağı, doğal ev yoğurdu, Gemlik zeytini gibi bir çok ürünümüzü Bilecik halkımıza sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

AS Ticaret İletişim: 0228 212 0 900 – İsmetpaşa Mah. Dedeoğlu Cd. No:23/A BİLECİK


İLGİLİ HABERLER:

El Değmeden Sağılıp Paketlenen Sütü Bilecikli Vatandaşlarla Buluşturuyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin