Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde hazırlanan‘’ Eğitimde İş Birliği Protokolü, imzalandı.

Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen imza töreninde; Belediye Başkanı Nihat Can, TSO Başkanı Şükrü Keskin, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik hazırlanan protokolü imzaladı.


 

İmzalanan protokol ile Bilecik il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, özellikle öğrencilerin başarı ve beceri seviyelerini yükseltmek amaçlanıyor.

 

Protokol ile ayrıca il sınırları içerisindeki tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini arttırmak; eğitim programlarının geliştirilmesi, öğretmen yeterliliklerinin uygulamalı eğitim faaliyetleriyle arttırılması ve ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunması noktasında, taraflar arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanması planlanıyor.

‘’EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İLE EĞİTİME BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞIZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can imzalan protokol hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza desteklerimiz dahilinde Belediyemiz ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde ‘’ Eğitimde İş Birliği Protokolümüzü imzaladık. Sosyal Belediyecilik anlamında gelecek nesillere faydalı olacak projelere vereceğimiz destekler devam edecek. İmzaladığımız protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İmzaladığımız protokol ile Bilecik il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, özellikle öğrencilerin başarı ve beceri seviyelerini yükseltmeyi amaçlıyoruz.

 

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ise imzalan protokol hakkında bilgi vererek, protokolde yer alan paydaşlara teşekkür etti.

 

TSO Başkanı Şükrü Keskin ise protokolün eğitime sağlayacağı katkıya dikkat çekerek, Belediye Başkanı Nihat Can ve diğer paydaşlara teşekkür etti.




Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin