Drone ile Trafik Denetimi Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünce drone destekli trafik denetimi geçekleştirildi.

Trafik kurallarına uymadığı belirlenen sürücüler, Bozüyük Çevre yolu üzerinde Seyir Terası yanındaki hakim tepeden havalanan drone ile uygulama noktasındaki ekiplere bildirildi.

 

Trafik denetimlerini İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ile birlikte inceleyen Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal; “Emniyet Genel Müdürlüğümüzün 2 Kasım’dan itibaren tüm Türkiye’de başlattığı havadan kontroller kapsamında, Bozüyük’te drone ile trafik kontrollerimizi sürdürüyoruz. Günün çeşitli saatlerinde drone ile yapılan ihlaller tespit edilerek, ileri yönde bekleyen ekiplerimize bildiriliyor ve hatalı sürücüler ile ilgili gerekli idari işlemleri gerçekleştiriyoruz. Son zamanlarda yapılan yoğun trafik denetimleri ve sürücülerimizin trafik kurallarına uymalarında gösterdikleri kararlılık neticesinde, trafik kazalarının önlenmesi konusunda önemli mesafeler alınırken önceliğimiz, vatandaşlarımızın güvenliğidir” ifadelerini kullandı.

 

Drone görüntülerinde kırmızı ışık, emniyet şeridi ve hız ihlali yaptığı, cep telefonuyla konuştuğu tespit edilen sürücülere trafik ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı.

Drone ile Trafik Denetimi Yapıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin