DOĞUŞ SUNİ DERİ-KÖSELE FABRİKASI ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin en köklü sanayi kuruluşlarından birisi olan Doğuş Suni Deri – Kösele Fabrikası, her özel günde olduğu gibi 2019 yılının son günlerinde çalışanlarını bir araya getiren gece düzenledi.

Her yıl Ramazan ayında verdiği iftar yemekleri, Kurban Bayramı’nda işçilerin aileleriyle birlikte katıldığı bayramlaşma törenleri ve diğer özel günlerde de yaptıkları etkinliklerle çalışanları ile bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Doğuş Suni Deri Kösele fabrikası, çalışanlarına 2019 yılının son günlerinde de bir kafede yemek ve moral gecesi düzenledi.

“ONLAR BENİM AİLEM”

Düzenlenen moral gecesinde yemek öncesi çalışanlarını karşılayarak onlarla tek tek sohbet eden Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, etkinlikle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, “2019 yılı bizim için çok başarılı bir yıl oldu, her özel günde olduğu gibi bu yılın sonunda da arkadaşlarımla bir yemek yemek istedik. Başarılı ve güzel bir şekilde yılı tamamladığımız için beraberce kutlamak istedik, beraberce bir gece geçirmek istedik. 2019 yılının son yemeği olacak bizim için, İnşallah 2020 yılında daha güzel günler geçireceğiz. Onlar işçi değil, benim ailem.” dedi.

 

Belirli periyotlarda çalışanlarıyla bunun gibi etkinlikler gerçekleştiren Kahraman, personeline gösterdiği ilgiyle alakalı olarak şu açıklamada bulundu:

“ONLAR HER ŞEYİ HAK EDİYORLAR”

“Personelimizin mutlu olması beni de mutlu ediyor. Onlar da her şeyi hakikaten hak ediyorlar. Biz bir aileyiz her zaman söylediğim gibi. Bu aile çerçevesinde hepimiz mutluluğu paylaşıyoruz. Onları güler yüzlü görmek, onları mutlu görmek birde çok yoğun bir çalışmamız var hakikaten arkadaşlarımız çok zor şartlarda ve çok uzun saatler çalışıyorlar dolayısıyla onlara bir nefes aldırmak beni de mutlu ediyor. Hep birlikte böyle güzel şeyleri paylaşırken mutlu oluyoruz. Fabrika içerisinde de güzel bir yaşam içerisindeyiz.”


İLGİLİ HABERLER:

DOĞUŞ SUNİ DERİ-KÖSELE FABRİKASI ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin