DİRİLİŞİN ŞEHRİ BİLECİK’TE MEHTER EREN İÇİN YÜKSELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan anlamlı etkinlik ile Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK´lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 41 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, 15 yaşındaki Eren Bülbül ve vatan savunmasında canlarını yitiren bütün aziz şehitlerimiz anılacak.

 

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda, ”Diriliş’in Şehri Bilecik’te Mehter Eren İçin Yükseliyor” düşüncesi ile gerçekleştirilecek etkinlik, Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpar Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenecek.

 

 

Dirilişin Şehri Bilecik’ten Trabzon’a uzanacak olan anlamlı programda, bütün şer odaklarının kirli oyunlarına karşı, Türk Milleti ve devletinin her zaman ayakta olduğu, Eren’lerin asla bitmeyeceği ve bütün ülke olarak hainlere karşı tek vücut olunduğunun mesajı, dosta güven, düşmana korku veren Mehter’in sesi ile iletilecek.

 

 

16 Ağustos Çarşamba günü saat: 20:30’da Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenecek olan Mehter Konserine bütün halk davetlidir.

DİRİLİŞİN ŞEHRİ BİLECİK’TE MEHTER EREN İÇİN YÜKSELİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin