Diriliş Ruhu ile Afrin İçin Yürüyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek için yürüyen vatandaşlar, Şeyh Edebali Türbesi’nin bahçesine zeytin dalı dikti.

Sosyal medya üzerinden irtibata geçen yüzlerce kişi, akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi.

 

Ellerinde Türk bayrakları ile buradan Şeyh Edebali türbesine yürüyen grup, Mehmetçik için destek sloganları attı.

Burada grup adına basın açıklamasını okuyan AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker, Zeytin Dalı Harekatının 46. gününde Afrin bölgesindeki operasyonun devam ettiğini hatırlatarak, ”Güya demokrasi söylemleri ile mazlum coğrafyaya kan ve gözyaşı taşıyan diğer devletlerden farklı olarak, mazlumların ümidi olan ülkemiz ve Mehmetçik, Afrin’de barışın ve huzurun temsilcisi olmuştur. Ülkemize karşı Afrin bölgesinden bugüne kadar yüzlerce saldırı olmuş, çok sayıda asker ve sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Ülkemiz, artık yapılması zorunlu hale gelen ve tamamen terör unsurlarını hedef alan Zeytin Dalı Harekatı’yla Afrin’de yaşayan sivil halka gerçekten de zeytin dalı uzatmış, umut ışığı olmuştur.” dedi.

 

Açıklamanın ardından grup, Osmanlı İmparatorluğu’nun manevi kurucusu Şeyh Edebali’nin türbesinin bahçesine zeytin dalı dikti.

Diriliş Ruhu ile Afrin İçin Yürüyoruz
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin