Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen ayak tenisi turnuvasında dereceye girenleri makamında ağırlayarak, ödüllerini takdim etti.

Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’nın bulunduğu ziyarette Başkan Şahin, sporcuları tebrik ederek etkinliğe katıldıkları için teşekkür etti.

Özellikle salgın döneminde vatandaşların moral ve motivasyonu açısından faydalı olacak birçok etkinliğe imza atan Bilecik Belediyesi, düzenlenen ayak tenisi turnuvası ile katılımcılara keyifli bir atmosfer yaşattı.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, salgınla mücadelede belirlenen kurallar çerçevesinde oynanırken, 1. olan takım bin 500 TL, 2. takım bin TL ve 3. takım ise 500 TL almaya hak kazandı.
Başkan Şahin ziyarette yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi olarak salgını en kısa sürede atlatarak daha katılımlı ve eğlenceli etkinliklerde buluşmayı temenni ettiğini kaydetti.

Sporcular da Başkan Şahin’e katkıları ve etkinliğe katılımı dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin