Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Gölpazarı İlçe Örgütü’nde yapılan olağan kongrede, ilçe başkanı belli oldu.

Bilecik’te, Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam eden olağan kurultay sürecinde ilçelerde seçimler devam ediyor. Gölpazarı İlçe Örgütünde yapılan olağan kongrede Turgay Yılmaz ilçe başkanı seçildi.

CHP’de iki dönem İl Genel Meclis üyesi olarak görev yapan, tecrübeli isim “Turgay Hoca” tek liste ile seçime katıldı.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, kongre ile ilgili yaptığı açıklamada,

“31 Mart Seçimlerinde Bilecik ve Bozüyük Belediyelerimizi kazanmanın mutluluğunu yaşarken Gölpazarı Belediyesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Gölpazarı’mızın büyük sorunlarını çözdükten sonra bu dönem vatandaşlarımızın refah seviyesini daha da arttıracağımızı düşünürken maalesef seçim kazası gerçekleştirdik. Fakat bugün görüyorum ki her ne kadar seçimi kaybetsek de seçmeni kaybetmemişiz.

TÜZÜN;” İLK SEÇİMDE ALACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİLER”

Gölpazarı’lı hemşerilerimiz emanet olarak verdiğimiz Belediyeyi ilk seçimde geri alacağımızın sözünü verdiler. Bilecik nüfusunun yüzde 75’ini yöneten CHP’li belediyelerimiz, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere kazanılan Yerel Seçimler sonrasında şu tespiti sizlerle paylaşmak istiyorum. Mevcut İktidar AKP 3 Y ile geldi. Ne idi bu 3 Y? Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar. Ama şunu iyi bilmenizi istiyorum ki 3 Y ile gelen AKP 3 G İle gidecek. Nedir bu 3 G? Geldiler, Gördüler, Gidecekler” dedi.” dedi.

Gerçekleştirilen olağan kongreye, Milletvekili Yaşar Tüzün,  18. Dönem Milletvekili Tayfur Ün,Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İlçe başkanları, Muhtarlar,Belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

    

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Belli Oldu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin