CİNOĞLU:” KOMİKLEŞMEYİN!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecikspor eski başkanı İsmail Cinoğlu yapımı devam eden Şampiyon tepe için eleştirilerde bulunarak; “KOMİKLEŞMEYİN” dedi.

 

OsmanGazi (TOKİ) Mahallesine yapımına Bilecik Belediyesi tarafından  başlanılan ve isminin de “ŞAMPİYON TEPE” olarak adlandırılan projeye tepkiler geldiği kaydedildi. Başta eski başkanlardan İsmail Cinoğlu olmak üzere adı geçen tepenin yapımının yanlış olduğu vurgulanırken,

Cinoğlu; “stadı olmayan, tesisi olmayan, seyircisi stada giremeyen, tuvaleti olmayan, bir kere bile idmandan sonra duş alamayan çocukları ağırlayın” diyerek “YAZIK O PARALARA, KOMİKLEŞMEYİN ” sözlerini aktardı.

CİNOLU;” YAZIK O PARALARA, KOMİKLEŞMEYİN”

Konuyla ilgili olarak Bilecikspor eski başkanı İsmail Cinoğlu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:”

“ŞAMPİYON TEPEYMİŞ …HER şey güzelde.. birde Bilecikspor için bi tepe bulsanız da onu ağırlasanız… bırakın da LİG ŞAMPİYONLARINI kendi vilayetlerri ağırlasın…önce stadı olmayan tesisi olmayan seyircisi stada giremeyen tuvaleti olmayan bir kere bile idmandan sonra duş alamayan çocukları ağırla yın .. eminim ödül alırsınız maliyetinde söyleyin halka kaç trilyon önce BİLECİKSPOR BAYRAĞINI DİKİN… YAZIK O PARALARA.. KOMİKLESMEYİN”

CİNOĞLU:” KOMİKLEŞMEYİN!”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin