CHP’NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe kadın kolları kongresi gerçekleştirildi.

YENİ BAŞKAN NURAN KAMALI ŞAHİN

CHP Bozüyük parti binasında gerçekleştirilen seçimle yeni CHP Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin olurken, kongreye CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nurten Bilecikligil, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Kadın Kolları üyeleri ile partililer katıldı.

 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimini yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kadın Kolları Başkanı seçilen Nuran Kamalı Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar özverili bir şekilde bu görevi yürüten Sevgi Erdem ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum..” dedi.

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ise yeni başkan Nuran Kamalı Şahin’i tebrik ederek, “CHP Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yüksek katılımla gerçekleştirilmiş olup,Bozüyük Kadın Kolları Başkanı seçilen Nuran Kamalı Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor,bir önceki dönemde görev yapan Sevgi Erdem ve ekibine partimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

CHP’NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin