CHP’DEN ANLAMLI ETKİNLİK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı şehitlerimiz için mevlid-i Şerif okutacak.

CHP Osmaneli Kadın kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İlçe parti binasında Suriye’nin İdlib Şehrinde şehit olan askerlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulacağı bildirildi.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan CHP Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Mehtap Metin, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde eğlence ve kutlama yapılmasını uygun görmediklerini belirtti.

Metin, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“ANALARIN, EVLATLARIN YÜREKLERİ YANARKEN..”

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde şiddete uğrayan ve hayatlarını kaybeden kadınlar varken ülkemizde şiddet mağduru kadınlar bu yüzden evlatlarını kaybederken ve yine Türk Silahlı Kuvvetlerimizin idlib Harekatında hayatlarını kaybeden şehit olan askerlerimiz varken anaların evlatların yürekleri yanarken bu günün eğlence ve kutlama şeklinde yapılmasını uygun görmüyoruz diyerek Bu sene gerçekleşen 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Mevlit okutularak etkinlik yapılması gerektiğini ve burada yapacağımız dualarımız silah aminlerimiz kurşun olup vatan hainlerinin üzerine sağnak sağnak yağsın.

“TÜM KADINLARIMIZ DAVETLİDİR”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde CHP Kadın Kollarımız tarafından idlip Harekatı’nda şehit düşen askerlerimizin ruhuna ve Tüm Şehit Eşleri, Anneleri, ve Kız çocukları için CHP Osmaneli İlçe Binamızda Mevlid-i Şerif okutulacaktır. Okutulacak olan Mevlid-i Şerif’in sevabına nail olmak isteyen tüm kadınlarımız davetlidir.

 

Diğer yandan, Etkinliğin Mevlid- i Şerif’in ardından ilahi dinletisi ve pilav ikramı ile son bulacağı da bildirildi.


TARİH: 8 Mart PAZAR (Dünya Kadınlar Günü)
SAAT: 13:00
YER: CHP OSMANELİ İLÇE BİNASI

CHP’DEN ANLAMLI ETKİNLİK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin