CHP’DE KONGREYE SAYILI GÜNLER KALDI: “KARAÇAM MI?, PAMUKÇU MU?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisinde Olağan kongreler devam ediyor.

Yenipazar, İnhisar, Söğüt, Gölpazarı ve Pazaryeri kongrelerinin ardından Cuma günü Osmaneli, Cumartesi Bozüyük, Pazar günü ise Merkez İlçe 37.Olağan kongresi gerçekleşecek.

 

Genelde tek liste ile gidilen kongrelerde gözler Merkez İlçe kongresine çevrilmiş durumda..

Mevcut başkan Gültekin Çalışkan’ın tekrar Merkez İlçe Başkanlığına aday olmayacağını açıklamasının ardından halen yönetim kurulu üyeleri olan Melih Karaçam ve Berna Pamukçu Merkez İlçe başkanlığına adaylıklarını açıkladılar.

 

29 Aralık Pazar günü yapılacak olan kongre öncesi her iki aday da partinin ileri gelenleri, delegeleri ve üyeleriyle bire bir görüşmelerine devam ediyorlar.

Gerek CHP’ye yakın isimlerle, gerekse de kamuoyunda bu aralar en çok konuşulan konular arasında; “Seçim N’olur?”

 

An itibarıyla her iki isim de doludizgin temaslarına devam ediyorlar. Tabi adayların yanısıra adayların yanlarında yer alacak ekip de harıl harıl seçime asılıyor..

Görüştüğümüz adaylar ve yakın ekibi de çalışmaların verimli gittiğini belirterek iddialarını öne sürüyorlar.

 

Edindiğim bilgilere göre ne Milletvekili Yaşar Tüzün, ne de Belediye Başkanı Semih Şahin şu ana kadar herhangi bir adaya angaje olmuş durumda değiller.

 

Adayların 15 Asil, 14 yedek yönetim kurulu üyelerinin yanında yazacakları  51 İl kongre delegelerinin de belirleyici faktör olacağı tahmin edilirken, kongrede yapacakları konuşmanın da sonucu belirleyen etken olacağı konuşuluyor.

 

Toplam 200 Kongre delegesinin bulunduğu CHP’de katılımın da yüksek olması beklenirken, Melih Karaçam’ın da, Berna Pamukçu’nun da  yönetimlerinde genç isimlere yer vereceği gelen bilgiler arasında…

 

Halk arasında; “BALIK SIRTI,”  “AT BAŞI” diye tabirler vardır ya hani?

Gördüğüm tablo şimdilik bu vaziyette…

 

Son altın vuruşu yapanın seçimi kazanacağı bir kongreye gidilirken, Pazar gününden sonra ise gözler İl Kongresine çevrilecek…

Genç, dinamik, çalışkan iki aday arkadaşımız Melih Karaçam ve Berna Pamukçu’ya  ve ekip arkadaşlarına çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.

Meşhur sloganda denildiği gibi; Pazar günü “KAZANAN CHP” olacaktır.

HOŞÇAKALIN

 

CHP’DE KONGREYE SAYILI GÜNLER KALDI: “KARAÇAM MI?, PAMUKÇU MU?”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin