CHP’DE İSTİFALAR BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı aday adaylığı için  Merkez İlçe yönetiminden istifa eden ve ilk olarak  Hüseyin Korkman’ın resmi başvurusunu yapmasının yanısıra Belediye Meclis Üyesi ve  İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyfi Özgen’in de aday adayı olacağını partide açıkladığı öğrenildi.

Diğer yandan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurularının artması beklenirken, İl Genel Meclis üyeliği aday adaylığı için de 1 istifa ve 3 başvuru yapıldığı gelen bilgiler arasında.

ZAFER KURNAZ VE HİKMET TURAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLAMIŞLAR

Mevcut İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Turhan’ın yeniden aday adaylığını açıklamasının yanısıra, “ELİF EMLAK& DANIŞMANLIK” sahibi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Kurnaz’ın da İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı için istifasını partiye sunduğu öğrenildi.

ERHAN TOKA  HENÜZ YÖNETİM KURULUNDAN İSTİFA ETMEDİ

Aday adaylığını yönetim kurulu toplantısında  açıklayan bir diğer isim ise CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Gazeteci Erhan Toka. Toka’nın da önümüzdeki günlerde istifa edeceği ve İl Genel Meclisine adaylık müracaatında bulunacağı kaydedildi.

NURTEN BİLECİKLİGİL RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Diğer yandan Belediye Meclis Üyeliği için ise merkez ilçe yönetiminde görev alan ticaret ile uğraşan Ertuğrul Beler’in, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil’in ve Merkez İlçe Yönetim Üyesi Semiha Doma’nın istifalarını partiye sundukları öğrenildi.

MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SEMİHA DOMA,MERAL AÇIK VE SABRİ KAYA DA BELEDİYE MECLİSİNE…

Maliye’den emekli Meral Açık’ın ve ilimizin genç esnaflarından Merkez İlçe Yönetiminde bulunan Sabri Kaya’nın da istifasını sunarak Belediye Meclis üyesi aday adayı olacağı gelen iddialar arasında.

BAŞKA İSTİFALAR OLACAK MI?

Diğer yandan CHP Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Korkman,Ertuğrul Beler, Semiha Doma, Meral Açık, Sabri Kaya ve Erhan Toka’nın istifa edecek olmalarıyla birlikte adaylık için başka istifaların olup olmayacağı da merak ediliyor.

CHP’DE İSTİFALAR BAŞLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin