CHP YENİPAZAR’A TAM KADRO ÇIKARTMA YAPTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
ÖZGÜR ÖZEL’E YENİPAZAR’DA ÖZEL İLGİ 

CHP Gurup Başkanvekili Özgür Özel, Yenipazar´da ilgiyle karşılandı. 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat 17.00´de, beraberinde Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,18.Dönem Milletvekili Tayfun Ün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar,  Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ve çok sayıda misafirle birlikte Yenipazar´a geldiler.

FATMA KAYA’YA DESTEK VERDİ, OY İSTEDİ

CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Fatma Kaya’ya destek vererek oy isteyen Özgür Özel 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

BAYANLARLA BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ, SELFİ YAPTI

Karşılama Yenipazar´ın girişinde yapıldı. CHP Seçim Bürosu önünde Milletvekili Yaşar Tüzün, önce kısa bir konuşma yaparak mikrofonu CHP Gurup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’e bıraktı.Konuşmasına vatandaşları selamlayarak başlayan Özel özetle iktidarı ve yaptıklarını eleştirdi. Özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği Özgür Özel bol bol da fotoğraf çektirerek selfi de yaptı.

Yenipazar´dan sonra İnhisar´a geçen Özel, burada da İnhisar Belediye Başkanı ve CHP Adayı Ayhan Ödübek’ün seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.hisar Belediye Başkan Adayı Ayhan Ödüpek´e destek oldular.

CHP YENİPAZAR’A TAM KADRO ÇIKARTMA YAPTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin