CHP İL BAŞKANI METİN YAŞAR; “BASIN DÖRDÜNCÜ KUVVET”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Örgütünden 11Haber’e Ziyaret Gerçekleşti.

İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Tatar ve Merkez İlçe Başkan yardımcısı Sabri Kaya’dan oluşan heyet  11Haber sahibi Erhan Toka’nın yeni yılını kutlayarak, Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

İl Başkanı Metin Yaşar 2020 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzlukların yeni yılda yaşanmaması temennilerini iletirken, basının gücüne ve önemine vurgu yaptı.

Düşüncelerinden dolayı hapis yatan, ceza alan Gazetecilerin olmadığı bir Türkiye özlemlediklerini ifade eden Yaşar, Yasama, Yargı ve Yürütmenin yanı sıra; basının da dördüncü kuvvet olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi;

“DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNDEN DOLAYI CEZAEVLERİNDE YATAN GAZETECİLERİN OLMADIĞI BİR ÜLKE”

Bu anlamlı ve özel gününüzü kutlamak istedik. Tabi bu ne derece kutlama onu da ifade etmekte güçlük çekiyorum çünkü bir ülkede eğer insanlar sırf haber yaptıkları için cezaevlerine giriyorsa basın emekçilerimizin gününü kutlamanın bence zor olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu ülkede yaşıyoruz, temennimiz sırf düşüncesinden dolayı, sırf yazdıklarından dolayı insanların cezaevlerine atılmaması. Tekrardan sizin Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.

Ülke ve Bilecik gündemine dair konuların karşılıklı konuşulduğu ziyarette Başkan Yaşar yerel basının önemine vurgu yaparakdoğru ve güvenilir habercilik anlayışından dolayı da tebriklerini iletti.

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekinmesiyle son buldu.

CHP İL BAŞKANI METİN YAŞAR; “BASIN DÖRDÜNCÜ KUVVET”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin