CHP Genç Başkan ve Ekibi Hızlı Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaneli İlçe Örgütünden Ziyaret…

OSMANELİ YEREL SİYASETİ KONUŞULDU

İlçe Başkanı İsmail Er, Kadın Kolları Başkanı Mehtap Metin, Belediye  Meclis üyeleri, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyette genel ve yerel konular ele alınarak Osmaneli siyasetinin ana başlıkları konuşuldu.

Başkan İsmail Er, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü de kutlayarak çalışmalarımızda kolaylıklar diledi.

“TOPLU ROZET TAKMA TÖRENİ YAPACAĞIZ”

Yeni yönetim olarak büyük bir heyecanla çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Er, yönetim olarak Bilecik İl genelinde en genç yaş ortalamasına sahip olduklarını söyleyerek partiye çok sayıda üye kaydettiklerini vurgulayarak önümüzdeki günlerde toplu rozet takma töreni yapacaklarını söyledi.

 BAŞKAN ER; “ZİYARETLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Kongre sonrası İlçede protokol ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Er, bugün de CHP İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Belediye Başkanı Semih Şahin ile yerel basını ziyarette bulunduklarını vurguladı.

Diğer yandan ziyaretlerine devam edeceklerini söyleyen Başkan Er yönetim kurulunu genç bir ekipten oluşturduklarını ancak partili eski ağabeylerinin de kendilerine her konuda destek verdiklerini de sözlerine ekledi.

ÖZDEN KARİP VE YELDA SÜTÇÜ OK DA YER ALDILAR

Ziyarette CHP Belediye Meclis üyesi Özden Karip ve Yönetim Kurulu Üyesi Yelda Sütçü Ok da katılanlar arasında yer aldılar.

AYVA VE NAR LOKUMU İKRAM ETTİLER

Osmaneli’ne has meşhur Ayva ve Nar Lokumu ikramında bulunan CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

 

CHP Genç Başkan ve Ekibi Hızlı Başladı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin