CHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN: ‘’CUMHURİYET AYDINLIK YARINLARIMIZIN MEŞALESİDİR’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ‘’Cumhuriyet bizlerin aydınlık yarınlarımızın meşalesidir’’ dedi.

Mesajında; bizlere bu vatanı ve cumhuriyeti büyük kahramanlıklar göstererek armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum’’ ifadelerini kullanan Milletvekili Tüzün, şunları kaydetti:

‘’Bir asır önce işgalci kuvvetlere karşı büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek, bağımsızlık ve özgürlüğünü kazanan Türk Milleti, dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyetin değerleri ile Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlıdır. Türkiye Cumhuriyeti; Cumhuriyet rejiminin sunduğu fayda ve imkanları en iyi biçimde kullanarak Mustafa Kemal Atatürk`ün gösterdiği hedefte, gelişmiş ülkeler düzeyine ulaşmayı ilke edinmiş ve bu yolda kararlılıkla ilerlemesine devam etmektedir. Küllerinden doğan bir millete önderlik ederek, Cumhuriyet meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu uğurda canlarını veren bütün şehit ile gazilerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyor ve hatırlıyorum. Bugün Milletimiz; çağdaş dünya ile bütünleşen ve özgürlük ortamı yaratan cumhuriyeti korumaya ve sonsuza dek yaşatmaya kararlıdır. Bizler de bu anlamda Cumhuriyet’mizin ve değerlerinin en güçlü savunucuları olacağımızı bütün kararlılığımızla haykırıyoruz. Bugün; büyük, köklü ve güçlü bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti; demokratik ve çağdaş yapısıyla, pek çok ülke için örnek model oluşturmaktadır. Ülkemizin dirlik ve düzeni için gerekli özenin, öncelikle bu niteliklerin oluştuğu Cumhuriyet değerlerinin çevresinde kenetleneceğine ve yeni eserlerle yüceltilerek geleceğe güçlü bir şekilde taşınacağına olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, bütün Bilecikli hemşehrilerimiz ile vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”

CHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN: ‘’CUMHURİYET AYDINLIK YARINLARIMIZIN MEŞALESİDİR’’
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin