CHP Bilecik İl Gençlik Kolları yeni üye standı açtı | Bilecik Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı, yeni üye standı açtı.

 

CHP Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Atatürk Parkı üzerinde gerçekleştirilen stant çalışmasında, CHP’li gençlerce 6 maddelik “İktidara geldikten sonraki gençlere yapılacak vaatler“le ilgili broşür dağıtılırken, partiye birçok üye kaydı da yapıldı.

Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölgesi sorumlusu Caner Arduç, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını gençlerle kurmak adına bir çalışma yürüttüklerini söyledi.


“İLK HEDEFİMİZ 100 BİN GENÇ ÜYE”

İlk hedeflerinin Türkiye’de 100 bin genç üyeye ulaşmak olduğunun altını çizen Arduç, “Bugün Bilecik’teyiz. Gençlik kolları kurultay sürecimizi tamamlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Bu süreçte Gençlik kolları genel başkan yardımcılarımızla birlikte sahada çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Bende Marmara bölge sorumlusu olarak il ziyaretleri yapıyoruz ve bu illerimizde stant açarak üye sayısını artırmaya yönelik çalışma başlattık. İlk hedefimiz Türkiye’de 100 bin genç üyeye biran önce ulaşmak. Bu noktada da il örgütlerimiz çok ciddi bir çalışma içerisinde. Her hafta birkaç bölgede stant açarak üye çalışması yapıyorlar. Bizler de ziyaret ederek hem gençlik kolları başkanlarımıza destek veriyoruz, hemde gençlerimizi bir araya getirerek daha fazla örgütlenip Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını gençlerle kurmak adına bir çalışma yürütüyoruz. Geliyor gelmekte olan diyorum.” dedi.


“GELİYOR GELMEKTE OLAN”

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cavit Cici ise stant çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Örgütümüzle beraber gençlerimize yönelik bir üye standı çalışmamız ve genel başkanımızın talimatları doğrultusunda yapılan 6 maddelik iktidara geldikten sonraki gençlere yapılacak vaatlerle ilgili broşür dağıtımımız oluyor. Hedefimiz iktidar, geliyor gelmekte olan.” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, stant çalışmasına Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Başkanı M. Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aliş Demir ile partililer de destek verdi.

CHP Bilecik İl Gençlik Kolları yeni üye standı açtı | Bilecik Haber
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin