CHP Bilecik İl Başkanlığından Kurultay İsteği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İL BAŞKANI M.METİN YAŞAR;” OLAĞANÜSTÜ KURULTAY TALEP EDİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı M.Metin Yaşar, Bilecik il örgütü, taban, halk ve üyelerinin CHP’de köklü bir değişimden yana olduklarını söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanlık binasında basın toplantısı gerçekleştiren Yaşar, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarından sonra Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde değişim taleplerini yetkili organlarında toplantılar sonucunda ortak kararı aldıklarını belirtti.

CHP Bilecik İl Başkanı M.Metin Yaşar “Bizler bu seçim sonuçlarından yola çıkarak her yenilgi sonrası başka bir yenilgiye yelken açan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir an önce büyük mücadele için değişimi gerçekleştirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

“DEĞİŞİMİN ÇOBAN ATEŞİNİ YAKMAYA KARAR VERDİK”

Bu nedenle ilimizdeki 4 kurultay delegesi ve tüm örgütümüzle birlikte kuruluşun ve kurtuluşun kenti ilimizden değişimin çoban ateşini yakmaya karar verdik. Bunu yaparken de partimizin birlik ve bütünlüğünü zedelemeden en kısa süre içerisinde gereken değişimin sağlanması için olağanüstü kurultay talep ediyoruz.

Bu değişimi isterken de değişim tehdit değil, fırsattır ilkesi ile yola çıkıyoruz. Bu değişimi gerçekleştirmeden umut olmanın iktidara gelmenin asla mümkün olmayacağını görüyor, örgütlerimizle birlikte almış olduğumuz bu ortak kararı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz.” dedi.

BAŞKANLARDAN KAZICI, ERDEM VE KAYA KATILMADILAR

Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Söğüt ilçe başkanı İsmet Tunca, İnhisar ilçe başkanı İlyas Kumru, Pazaryeri İlçe başkanı Rıdvan Uğurlu, Osmaneli ilçe başkanı Faik Üstün, Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel ve partililer katılırlarken; Gölpazarı Belediye Başkanı ve aynı zamanda kurultay delegesi Vedat Kazıcı, Gölpazarı ilçe başkanı Erkan Erdem ve Yenipazar ilçe başkanı İsmail Kaya’nın katılmadıkları gözlendi.

CHP Bilecik İl Başkanlığından Kurultay İsteği
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin