ÇALIŞKAN: ” BU SEFER EVLADINIZA SAHİP ÇIKIN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan “Bu Sefer Evladınıza Sahip Çıkın” dedi.

ÇALIŞKAN “CHP’Yİ 1.PARTİ YAPIN” DEDİ

24 Haziran genel seçimleri kapsamında propaganda çalışmalarına devam eden siyasiler köy köy geziyorlar.CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte merkezde ve köylerde seçim çalışmalarını yürüten Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Çalışkan merkeze bağlı Alpagut, Erkoca, Kınık, İlyasça,Cumalıköy ve Beyce köylerinde katıldığı çalışmalarda vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında Yaşar Tüzün’ün kendilerinden biri olduğunu belirterek, Tüzün’ün bugüne kadar iyi günde, kötü günde hep yanlarında olduğunu kaydetti.

ÇALIŞKAN;” TÜZÜN BU DERENİN ÇOCUĞU”

Çalışkan. ” Sevgili hemşehrilerim, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. TBMM Başkan vekilimiz sayın Yaşar Tüzün bildiğiniz gibi yeniden aday.Bu seçimlerde köyünüzde CHP’yi 1.parti çıkartıp kendi evladınıza sahip çıkmalısınız.Düğününüzde, cenazeniz de, hıdrelleziniz de kısaca her zaman Yaşar Tüzün sizlerle birlikte olmuştur.Telefonla aradığınızda ulaştığınız bir isimdir Yaşar Tüzün. Zaten bu derenin çocuğu. Diğer yandan Faik bey de Bilecik’li  o da bu yörenin insanı.Onun için bu seçimde CHP’ye oy vererek kendilerine sahip çıkın, bu sefer kendi evlatlarınıza sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞKAN: ” BU SEFER EVLADINIZA SAHİP ÇIKIN”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin