Büyük Ödül BŞEÜ’ne

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Özge Tan, Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü ile Gizemfrit firmasının ortaklaşa düzenlediği 9. Uluslararası Gizemfrit Seramik Yarışması’nda, büyük ödül olan ‘Artistik Alanda Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

3 Eylül- 28 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya yurt içi ve yurtdışından Seramik Bölümleri lisans, yüksek lisans ve sanatta yeterlik öğrencileri katıldı.  Seçici Kurulu, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden ve yurtdışından akademisyenler, alanında uzman sanatçılar ve sektör temsilcilerinden oluşan yarışmada, artistik ve endüstriyel alanlarda birer başarı ödülü ile 4 mansiyon ödülü olmak üzere toplam 6 ödül verildi.

 

BŞEÜ’den iki öğrencinin eserlerinin de sergilemeye değer görüldüğü yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı 28 Kasım 2018 Çarşamba günü gerçekleşti. Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Özge Tan, Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde gerçekleştirilen ödül töreninde Artistik Alanda Başarı Ödülü’nü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Büyük Ödül BŞEÜ’ne
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin