Bursalılar Öz Evladını Bağrına Bastı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ruşen Sever 11Haber Temsilcisi Erhan Toka’ya özel açıklamalarda bulundu. Sever Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem İnce’nin geçtiğimiz gün Bursa ve İlçelerinde gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarla ilgili değerlendirmede bulunurken; “Bursa Öz Evladını Bağrına Bastı” ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisi olarak başta genel başkan Muharrem İnce’nin ülkeyi karış karış gezdiğine dikkat çeken Ruşen Sever önümüzdeki günlerde Doğu illerine gideceklerini belirtti.

Ülkeyi yöneten iktidardan da Muhalefetten de memnun olmadıklarını kaydeden Sever parti olarak  hedeflerinin 50+1 olduğunu vurguladı.

RUŞEN SEVER;” BURSALI’LAR ÖZ EVLATLARINA SAHİP ÇIKTI”

Ruşen Sever; “Genel başkanımız sayın Muharrem İnce’nin geçtiğimiz gün Bursa ve ilçelerindeki programlarına katıldım.Gerçekten vatandaşlarımızın ilgi ve alakası çok yüksek.  Bursa’lılar öz evlatlarına sahip çıktılar.Özellikle gençlerin Muharrem beye ayrı bir sevgi ve sempatisi olduğunu görüyoruz. Genel başkanımızın da dediği gibi ülkemizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızı dertlerini dinlemeye devam edeceğiz. Hedefimiz 50+1 .

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLAN CUMHURİYETİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Göreceksiniz ilk seçimlerde tek başımıza iktidar olacağız. Atatürk ve Cumhuriyet ilkeleriyle kavgası olmayan bütün memleket sevdalılarını partimizde görev almaya davet ediyoruz.Bu anlamda Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizin 98.Bayramı  kutlu ve mutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Bursalılar Öz Evladını Bağrına Bastı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin