BU SEVAP SANA YETER VEYSEL!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te esnaflık yapan “Çiğ Köfteci Veysel” diye tanınan Veysettin Taşcan’ın yaptığı jest “BU SEVAP SANA YETER VEYSEL” yorumlarına neden oldu. İlimiz merkezde 4 tane Çiğköfte şubesi ile Osmanlı Tatlı işletmelerinin sahibi Veysel geçtiğimiz günlerde yaptığı bir jest ile duyanları duygulandırdı.

“BİLECİK’TEN TATVAN’A UZANAN DOSTLUK”

Bitlis Tatvan’da askerlik yapan Anadolu Ajansı (AA), TRT ve Haber 228’in sevilen muhabirlerinden Ali Osman Çelikal’a Bilecik’ten Çiğ köfte, Baklava ve Boza gönderen Taşcan’ın bu tavrı alkışlanmaya değer olarak yorumlandı.Konuyla ilgili bilgilerine baş vurduğumuz Veysettin Taşcan;” Ali Osman benim çok sevdiğim bir kardeşim. Tatvan’daki dayıma orada kardeşim Ali Osman’ın asker olduğunu ve kendilerine bol miktarda çiğköfte, baklava ve boza götürmesini söyledim.

Sağolsun dayım da oradaki bütün asker kardeşlerimize yetecek kadar malzeme götürmüş ve afiyetle de yemişler. Ali Osman’ın terhisine yakın yine bolca göndereceğim, afiyet şeker olsun vatanı bekleyen kardeşlerime” diyerek mesafelerin uzak olsa da kalplerin yakın olduğunu vurguladı.Esnaf arkadaşımız Veysel’in bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyor, bol ve hayırlı kazançlar diliyoruz.      KESENE BEREKET VEYSEL, ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNA DEĞSİN İNŞALLAH… (11Haber)

BU SEVAP SANA YETER VEYSEL!…
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin