Bu Görüntüler “Yuh Artık” Dedirtti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te mesire alanlarında vatandaşlar tarafından bırakılan çöpler, “Yuh Artık!” dedirtti.

İlimizde bulunan mesire alanları ve çamlıklarda yaz mevsiminin de gelmesiyle piknik yaparak vakit geçiren vatandaşların geride bıraktıkları çöp ve atıklar kötü görüntü oluşturduğu gibi doğaya da zarar veriyor.

Pelitözü Gölpark, Abbazlık Mevkii, Çobanfaik Mevkii, Çakırpınar mevkii ve diğer mesire alanlarında piknikçilerin bıraktıkları atıklar hiç de hoş olmayan görüntülere neden oluyor. İlgili kurumlarca her ne kadar sürekli temizliği yapılsa da duyarsız vatandaşların yaptıkları bu davranış, insanların doğayı katlettiğini gözler önüne sererken geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bırakacağımız mirası hoyratça kullandıkları da dikkatlerden kaçmıyor.

“TOPLA TOPLA NEREYE KADAR?”

Piknikçilerden geriye kalan çöplerin bulunduğu görüntüleri Whatsapp ihbar hattı aracılığı ile bizlere ulaştıran vatandaşlar, “Bu görüntüler güzel Bilecik’imize hiç yakışmıyor. Buralar sürekli temizleniyor ancak vatandaşlar bilinçsiz davranıyor. Her gün toplansa ne olur, topla topla nereye kadar. Lütfen biraz daha duyarlı olalım, doğamızı koruyalım gelecek nesillere temiz bir dünya bırakalım” ifadelerine yer verdiler.

Diğer yandan yazdıklarımızı Türkçe anlamayanlar ve anlayamayanlar için ise bazı yabancı dillerden de paylaşımda bulunduk.

“LÜTFEN ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM”

 

Bu Görüntüler “Yuh Artık” Dedirtti!
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Misafir

Birde Avrupalının piknik yaptığı alanları haber yapın görsünler

Bizi Takip Edin