BŞEÜ Tasarımla Ülke Sınırlarını Aşıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri, tasarımlarıyla uluslararası etkinliklerde yer almaya başladı.Bölüm öğrencileri, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Uluslararası Tasarım Haftası’na katıldı. “existHence” teması ile gerçekleştirilen etkinliğe 1 akademisyen ve 9 öğrenci ile katılan BŞEÜ, öğrencilerin hayata geçirdiği tasarımları sergileme ve workshop çalışmalarına katılma fırsatı buldu.

2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında KKTC’nin Magosa şehrinde bulunan DAÜ kampüsünde gerçekleşen DAÜ 8. Uluslararası Tasarım Haftası’nda, uluslararası platformda disiplinler arası fikir alışverişi ve üretimin teşvik edilmesi amaçlandı.

 

Etkinliğe Türkiye, KKTC ve dünyadan önemli tasarımcıların yanı sıra 15’i aşkın üniversiteden akademisyen ve tasarım öğrencisi katıldı. Birçok panel ve seminer ile yaklaşık 20 atölye çalışmasının gerçekleştiği Tasarım Haftası’na, BŞEÜ adına Dr. Öğr. Gör. Cenk Sezer ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden 9 öğrenci katıldı ve 22 tasarımdan oluşan öğrenci projeleri sergisini beğeniye sundular.

BŞEÜ Tasarımla Ülke Sınırlarını Aşıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin