BOZÜYÜK TİYATRO GÜNLERİNDE “BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri’nde “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı oyun sahnelendi.

 

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde Kültür Bakanlığı’nın katkıları ile düzenlenen Tiyatro Günleri’nin 2. Oyunu olan “Bir Delinin Hatıra Defteri” yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 1 saat süren tek kişilik oyunda rol alan Oğuzhan ÇATALBAŞ gösterdiği performans ile tüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Tek seans olarak oynanan oyunu Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, TSO Başkanı Buğra LEVENT, çok sayıda tiyatro sever izledi. Adım adım deliliğe giden ve yaşadığı gerçeklerle baş edemeyen bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyun Sakarya Sarduvan Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Oyunun bitiminde sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Oğuzhan ÇATALBAŞ’a “tek başına 1 saat boyunca böyle bir oyunu sergilemek hiç kolay bir şey değil, oyuncu arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Ardından Tiyatro Günlerine katılımları için de teşekkür eden Başkan BAKICI ÇATALBAŞ’a günün anısına teşekkür plaketi takdim etti.

 

Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği Tiyatro Günleri 2 Aralık Cuma günü Kanaviçe adlı oyunun saat 20:00’deki gösterimi, 3 Aralık 2016 Cumartesi günü İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı adlı oyunun saat 20:00’deki gösterimi ve 4 Aralık 2016 Pazar günü Mahşer-i Cümbüş adlı oyunun saat 16:00 ve 20:00’deki gösterimleri ile devam edecek.

tiyatro-aralik-bir-delinin-hatira-defteri-1-aralik-2016-6 tiyatro-aralik-bir-delinin-hatira-defteri-1-aralik-2016-2 tiyatro-aralik-bir-delinin-hatira-defteri-1-aralik-2016-1 tiyatro-aralik-bir-delinin-hatira-defteri-1-aralik-2016-5 tiyatro-aralik-bir-delinin-hatira-defteri-1-aralik-2016-4

BOZÜYÜK TİYATRO GÜNLERİNDE “BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin