“Bozkurt Evleri” Toplu Konut Projesinin temeli atıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vezirhan’da “Bozkurt Evleri” toplu konut projesi temel atma programı gerçekleştirildi.

Bilecik’in Vezirhan Beldesinde, Vezirhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Bozkurt Evleri” toplu konut projesinin, temel atma programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İstasyon Mahallesi Gölpazarı Caddesi mevkiinde yapımına başlanan Bozkurt Evleri’nin temel atma törenine, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, MHP İl Başkanı Fatih Yaşar, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Burada konuşma gerçekleştiren Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Vezirhan’ın 30 yıllık hayalinin gerçekleştiğini söyledi.

Vezirhan Belediyesinin 1990 yılında kurulduğunu hatırlatan ve toplu konut projesinin vatandaşlarca talep edildiğini ancak göreve talip olanların vaat ettiklerini ve 30 yıldır gerçekleştirilemediği vurgulayan Başkan Ocak, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“HAYALDİ, GERÇEK OLUYOR”

Bu göreve talip olanların vaat ettiği konut projesi ne yazık ki 30 yıl süreyle beklemişti. Ama bugün işte hep beraber az önce beton butonuna basarak temel betonunu attığımız inşaatımız toplu konut evlerimiz Vezirhan’da hayaldi inşallah gerçek oluyor.

“OCAKLAR TÜTTÜRMEYE GELDİK”

Adımız Ocak, ocaklar tüttürmeye geldik, biz bu millete bir söz verdik Vezirhan’ı büyüteceğiz diye. Bir memleketin büyümesi, kalkınması, gelişmesi ilk önce insanların, bu toplumun sağlıklı konutlarla daha güzel konutlarda oturmasıyla başlar. İlk önce bir memleketin büyümesini istiyorsanız konutlar iskan edeceksiniz. İşte bu anlayış ile bugün burada Vezirhan’ımıza bir hayalin adımını attık.

“NE SÖZ VERDİYSEK TAMAMLIYORUZ”

İnşallah yalnız bununla sınırlı kalamayacağız. Bu şehrin ne kadar ihtiyacı varsa insanlarımızı konut sahibi yapacağız. 31 mart 2019 seçimlerinden sonra bu göreve gelirken bir söz vermiştik. Kamu kaynaklarını doğru kullanıp, memleketin ihtiyaçlarında bir sıralama yapıp doğru hizmetleri belirleyip bu yolda ilerleyeceğiz dedik. Alt yapıyla başladığımız bugün eğitim ve tarih alanında, parklarımızda, bahçelerimizde her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Vezirhan’ı ve Vezirhanlıları hakettiği hizmete yavaş yavaş kavuşturuyoruz. Ne konuştuysak, hangi alanda eksik gördüysek, ne söz verdiysek bunların hepsini bir bir tamamlıyoruz.

KARASU İÇME SUYU MÜJDESİ

Bugün de şehrimizin çok istediği, hayal olan bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerimiz devam edecek, sırada inşallah özlemle beklediğimiz Karasu içme suyu projesi tamamlanmak üzere inşallah inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak bu da buradan bir müjdem olsun.

“DÜĞÜN SALONUNA YAKIN ZAMANDA BAŞLIYORUZ”

Yine şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından, çağ dışı kalmış düğün salonu. Günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek bir düğün salonuna inşallah yakın zamanda başlayacağız. Yukarıda parklarımız devam ediyor. Bir memleketin şerefi camileri, mezarlıkları ve parklarıdır. Bu anlamda mezarlıklarda çalışmalarımızı bitirdik, camilerde şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Parklarımızda da çalışmalarımız devam ediyor. Bu hizmetler kesintisiz bir şekilde inşallah devam edecek.

Diğer yandan, Başkan Ocak’ın konuşmasının ardından okunan dualar, kesilen kurban ve şifalı pilav dağıtımı ile temel atma programı sona erdi.

“Bozkurt Evleri” Toplu Konut Projesinin temeli atıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin