“Bizler mesleğimizi severek ve hakkıyla yapıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sahadaki çalışan gazeteciler bir araya geldi.

Bilecik’te faaliyet gösteren sahadaki gazeteciler, Yemen Kahvesi’nde kahvaltıda bir araya gelirken, mesleğin sorunlarını ve çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde bulundular. Mesleklerini gece gündüz demeden severek ve hakkını da vererek yaptıklarını belirten gazeteciler, Bilecik’te kamu görevi yaptıklarını ve vatandaşlara doğru ve tarafsız haberler verme için emek harcadıklarını dile getirdiler.

“ÇALIŞAN GAZETECİLER DERNEK ÇATISI ALTINDA TOPLANACAK”
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada çalışan gazeteciler olarak bir dernek çatısı altında toplanılması görüşü masaya yatırılırken, konu ile ilgili ise çalışmaların yakın zamanda başlayacağı da belirtildi.

Diğer yandan emek hırsızlığı yapan, yatan ve gazeteci geçinen kişileri aralarına almayacaklarını belirten emekçi gazeteciler, bu noktada gereken sert tavır alacaklarını da vurguladılar.

Kahvaltıya; Yarın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve DHA Bilecik İl Temsilcisi Cafer Elmas, Gazete Muhabirleri Gökay Şimşek(DHA Muhabiri), Tuğba Topseven, Emine Türksoy, İHA Bilecik Temsilcisi İbrahim Sünetçi, İHA ve Olay Haber Muhabirleri Cem Kaan Toka, Duygu Atılgan, Haber 228 sahipleri Ali Osman Çelikal ve Uğur Baklacı, Değişim Gazetesi Muhabiri Hande Nur Uysal, 11 Haber Muhabiri Erhan Toka katıldı.

“Bizler mesleğimizi severek ve hakkıyla yapıyoruz”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin