BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAYFUR ÜN VE ESKİLERİN BİRÇOĞU KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Örgütü Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi.

Geçtiğimiz sabah Pelitözü Gölpark’ta bir tesiste düzenlenen kahvaltıda biraraya gelen CHP’liler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere hazır olduklarını kaydettiler.

SEMİH ŞAHİN:” BİRLİKTE OLMAMIZ EN ÖNEMLİ UNSUR”

Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, 31 Mart seçimlerinde Bilecik Belediyesi’nin CHP belediyeciliği ile tanışacağını söyledi. Şahin, CHP belediyesi ile Bilecik’te baharın çok daha güzel geçeceğini vurgulayarak “ Mart’ın sonunu bahar yapalım, hep beraber çalışalım. Birlikte olmamız en önemli unsur” ifadelerini kullandı.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise belediye başkan adayı Semih Şahin’in ön seçimden oldukça güçlü çıktığına atıfta bulunarak, “Semih beyin geçmişini, kariyerini, partililiğini kimse tartışmıyor. Önümüzdeki günlerde belediye meclisi adaylarımızda belli olduktan sonra çok daha detaylı açıklamalar yapacağız” dedi.

YAŞAR TÜZÜN:” CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMA ADINA BİR PROVADIR”

31 Mart seçimlerine yönelik partisinin hazırlıkları hakkında bilgiler veren Milletvekili Tüzün, İYİ Parti ile ittifak görüşmelerinin devam ettiğini bildirdi. Milletvekili Tüzün, iki belde ve bir ilçe dışında tüm adayların belirlendiğine vurgu yaparak, sözlerine şöyle devam etti:

“11 belediyemizin 8 tanesinde adayımızı belirledik. Vezirhan ve Bayırköy beldeleri ile Söğüt ilçemizde aday belirlemedik. Bunun sebebi İYİ Parti ile ittifak müzakerelerin devam etmesi. Bozüyük ilçemizde bildiğiniz gibi bu ittifak kararı alındı. Önümüzdeki günlerde başkaca ittifaklar olacaksa bunlarında adı konulacak.

31 Mart tarihi Türkiye’nin ve Bilecik’in geleceği açısından çok önemli bir tarih. Bu süre zarfında çok önemli görevlerimiz olacak. Hedef 31 Mart’ta CHP’yi iktidara taşıma adına bir provadır. Başta büyükşehirler olmak üzere çok sayıda belediye kazandığımız takdirde bu hükümet seçime gitmek isteyecektir.

“CHP BU SEÇİMİ KAZANACAKTIR”

Bilecik artık bizden yönetime gelmemizi istiyor. Vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde ‘Bu seçim sizin ama sakın hata yapmayın’ diyorlar. CHP kendi içerisinde dedikodulara mahal vermeyip, stratejik bir hata yapmadıktan sonra bu seçimi kazanacaktır” diye konuştu.

Kahvaltıya eski Milletvekili Tayfur Ün, Eski İl Başkanları, İlçe Başkanları, Yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclis Adayları katıldılar.

Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekinildi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİLER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin