BİRLİK TOPLANTISINA SEÇİMLER DAMGASINI VURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı.

birlik-toplantisina-secimler-damgasini-vurdu-4

TAŞDÖĞEN: “ İYİ BİR ÇALIŞMA YILI GEÇİRDİK”

İl Özel İdare toplantı salonunda Vali yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında gerçekleşen toplantıya seçimler damgasını vurdu.2016 yılının çalışmalarını özetleyen Vali yardımcısı Mehmet Taşdöğen verimli bir geçirdiklerini belirterek; “ iyi bir yıl çalışma yılı geçirdik. Muhtarlarımızla sık sık istişare halindeyiz. KÖYDES ödeneklerini hesapladığımızda merkez ilçe köylere hizmet götürme birliğimiz hem maddi hem de yaptığımız yatırımlar açısından verimli bir 2016 yılı geçirmiş olduk” ifadelerini kullandı.

birlik-toplantisina-secimler-damgasini-vurdu-3

SELÖZ, YENİKÖY, ABADİYE KÖY MUHTARLARI YENİDEN KOMİSYONDA

Plan ve Bütçe komisyonu üyelikleri seçimlerine açık oylama ile Selöz muhtarı Yaşar Yeğen, Yeniköy Muhtarı Eşref Yılmaz ve Abadiye muhtarı Selahattin Cihangir oy birliğiyle seçildi.

Meclis toplantısı 2016 yılı faaliyet raporu okunması ve 2017 yılı birlik kesin hesabının okunmasıyla devam etti.

birlik-toplantisina-secimler-damgasini-vurdu-5

AK PARTİ’DEN YILDIRIM İLE ÇELİK, CHP’DEN TURHAN ADAY OLDU

Gündemin son maddesinde ise seçimlere geçildi. İlk olarak İl Genel Meclis üyelerinin seçimine geçildi. Ak parti’den H.Hüseyin Çelik ve Serkan Yıldırım Encümen üyeliklerine aday olurlarken, CHP’den de Hikmet Turhan adaylıklarını açıkladılar. Gizli oy, açık tasnif usulü ile yapılan oylama sonucunda Serkan Yıldırım (42), H.Hüseyin Çelik( 30),Hikmet Turhan (17) oy aldılar. Buna göre Serkan Yıldırım ile H.Hüseyin Çelik encümen üyeliğine giren isimler oldu.

birlik-toplantisina-secimler-damgasini-vurdu-1OKLUCA İLE GÜLÜMBE MUHTARLARI EN FAZLA OYU ALARAK ENCÜMENE GİRDİLER

Muhtar üyeler arasında yapılan seçimde ise Okluca köyü muhtarı Hüseyin Demiröz,Gülümbe köyü muhtarı Ali Osman Kaya, Künçeyiz köyü muhtarı Ertekin Afacan ile Çukurören köy muhtarı Ahmet Sevinen aday oldular.Yapılan gizli oylama sonucu  Hüseyin Demiröz (37), Ali Osman Kaya (29), Ertekin Afacan (17), Ahmet Sevinen (15) oy aldılar.Bu sonuca göre; Okluca köy muhtarı Hüseyin Demiröz ile Gülümbe köyü muhtarı Ali Osman Kaya encümende görev yapacak isimler oldu.

Diğer yandan; Geçtiğimiz yıl seçimlerde Okluca köy muhtarı Hüseyin Demiröz  29 oy, Künçeyiz köy muhtarı Ertekin Afacan 27 oy almışlardı.

BİRLİK TOPLANTISINA SEÇİMLER DAMGASINI VURDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin