Bir tek onlar yoktu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. birleşimi gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde belediyede yaşanan rüşvet olayı sonrası gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında gergin anlar yaşanırken, CHP İl ve Merkez İlçe yönetiminden kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Toplantıda AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, rüşvet aldığı sırada suçüstü yakalanan belediye iştiraki firmanın yönetim kurulu başkanı Selçuk Erdağı’nın tutuklanmasına ilişkin açıklamalarda bulunurken, Belediye Başkanı Semih Şahin’i istifaya davet etti. AK Partili Muhammed Karadayı ise toplantı rüşvet olayıyla ilgili toplantı öncesi meclise sözlü soru önergesi yöneltti ve meclis toplantısı 6 gündem maddesinin görüşülmesi ile sona erdi.

Birleşimde AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin İl ve Merkez ilçe yöneticilerinin parti gruplarına destek vermek amacıyla toplantıya katılım sağladıkları ve toplantıyı sonuna kadar takip ettikleri görüldü.

Toplantıya CHP İl ve Merkez İlçe yönetiminden hiçbir kimsenin katılmaması ise, belediyede yaşanan rüşvet olayı sonrası Başkan Şahin’e karşı tavırlarının net olduğu yorumlarını da beraberinde getirdi.

Bir tek onlar yoktu!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin