BİR BAŞARI HİKAYESİ: “kendi sahası yok, tüm müsabakalarını deplasmanda oynadı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üst üste aldığı galibiyetlerle, yönetimin ve taraftarının yüzünü güldüren Gölpazarı Belediye Spor, yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Bilecik 1. Amatör Bölgesel Lig’de top koşturan Gölpazarı Belediye Spor, bu sezon (2019 – 2020) gösterdiği performans ile dikkat çeken kulüplerin başında geliyor. Bordo Beyaz forması ile mücadele eden Belediye Spor’un kendi sahası yok. Takım, Lig’in başından beri tüm müsabakalarını deplasmanda oynadı.

Buna rağmen, taraftarından, İlçe Belediye Başkanı Hayri Suer ve İlçe sakinlerinden gördüğü destekle, 9 galibiyet ve 1 yenilgi ile şampiyonluk için favoriler arasında.

Sezon başında yenilenen yönetim ve takıma yapılan takviyelerle birlikte sağlanan uyumunda, başarı üzerinde etkisi çok büyük.

Gölpazarı Belediye Spor’un Genç Teknik Direktörü Kazım ŞEN yaptığı açıklamada;‘’Daha çok koşacağız, daha çok savaşacağız ve yüreğimizi ortaya koyacağız. Terimizin son damlasına kadar mücadele edip, memleketimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.’’ diyerek, hedeflerinde ‘kesin şampiyonluğun’ olduğunu belirtti.

Gölpazarı Belediye’sinin yeni Belediye Başkanı Hayri Suer ise takımla sürekli irtibat halinde olup müsabakalarda deplasman tribününde yerini alıyor. Başkan Suer’in tam desteği ilçe halkının takdirini kazanırken, yönetim ve oyunculara daha da gayret veriyor.

Şu an yapımına başlanan yeni İlçe Stadı ise sezonun ikinci yarısına yetiştirilecek. Deplasman takımı haline gelen Gölpazarı Belediye Spor ise kalan tüm maçlarını sahasında oynayacak.

Hedefi ‘kesin şampiyonluk’ olan takım, yakaladığı ivme ve destekle kupa kazanmak istiyor.

BİR BAŞARI HİKAYESİ: “kendi sahası yok, tüm müsabakalarını deplasmanda oynadı”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin