Bilecik’te uyuşturucu ve tefeci çeteleri çökertildi 6 gözaltı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik ve Bozüyük Emniyetinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda tefecilik ve uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddia edilen 6 şüpheli Bilecik’te sağlık kontrolünün ardından emniyete getirildi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekiplerinin sabah saatlerinde eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonlarda iki ayrı tefeci ve uyuşturucu çetesi olduğu iddia edilen şüphelilerin adreslerine baskın yapıldı.

 

Gerçekleştirilen 1’inci operasyonda K.A ile İ.Y. isimli şüpheliler tefecilikten Ç.B. isimli şüpheli uyuşturucu satıcılığından gözaltına alınırken, 2’nci operasyonda ise S.K, E.S. ve S.B isimli tefeci grubu gözaltına alındı.

 

Şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 2 adet kurusıkı tabanca 1 adet ruhsatsız tabanca 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca 279 adet 9mm tabanca fişeği, 3 adet 7’65 mm tabanca fişeği, 21 adet çeşitli ebatlarda av tüfeği fişeği,7 adet kurusıkı tabanca fişeği, 1 gram kubar esrar, 2 adet not defteri, 1 adet ajanda, 1 adet tapu 8 adet dekont , 2 adet senet ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolünden geçirilerek emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik’te uyuşturucu ve tefeci çeteleri çökertildi 6 gözaltı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin