BİLECİK’TE SUYA YÜZDE 10 İNDİRİM

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi olarak, su ücretlerinde yüzde 10 indirim kararını aldıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın başkanlığında gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısında 10 gündem maddesi ve İmar konuları görüşüldü.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, oturumun sonlarında yaptığı açıklamada Bilecik Belediyesi olarak, Enflasyonla Topyekün Mücadeleye destek amacıyla su ücretlerinde yüzde 10 indirim yapmaya karar verdiklerini belirterek; ‘’Meclis toplantımızda değerli üyelerimizin oy birliğiyle güzel bir karara imza attık. Çok şükür Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar vatandaşlarımıza su hizmetlerinin en kalitelisini verdik. Meclis üyelerimizle birlikte aldığımız karar doğrultusunda hemşehrilerimize sunduğumuz su hizmetinde ücretlerin yüzde 10 indirim şeklinde bir karar aldık. Aldığımız kararın vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Sözcüsü Hamdi Salt da yapılan indirimden duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve meclis üyelerine teşekkür etti.

BİLECİK’TE SUYA YÜZDE 10 İNDİRİM
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin