Bilecik’te Ortaokul Öğrencisi Milli Eğitim Müdürü Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliğince, başarının artırılması, meslek seçimi ve yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu öğrencisi Bora Gencer, bir gün boyunca Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yerine getirdi. 

Sabah müdürlük makam aracıyla evinden alınan Bora Gencer, birimleri hakkında bilgi alarak müdürlük makamının gün boyunca devam eden programına eşlik etti.

Okul ziyaretleri programı kapsamında 15 Temmuz Anadolu Lisesi’ni ve Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’ni ziyaret eden genç müdür, derslere katılarak öğrencilerle sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’le birlikte okulların yönetici ve öğretmenlerinden okullarda yapılan çalışmalar, etkinlikler ve okulların başarı durumları ile ilgili bilgi aldı.

Programında Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz’la da bir araya gelen vekil müdürü Bilecik’teki tüm ilk ve orta dereceli okullarda temel Bisiklet sürüşü ve trafik konusunda eğitimler veren Yavuz’dan bilgi aldı.

Okulu Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu’na Bisiklet Park İstasyonu kurulması isteğini dile getiren genç müdürü Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz’dan okula bisiklet park istasyonu kurulması sözünü aldı. Günün son ziyareti ise Hukuk Hizmetleri Birimine yapıldı.

Müdürlük makam aracıyla evinden sabah alınarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen genç müdür günün sonunda evine bırakıldı.

Bilecik’te Ortaokul Öğrencisi Milli Eğitim Müdürü Oldu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin