Bilecik’te ne olacak bu ev fiyatları?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’teki ev fiyatları adeta dudak ısırtacak cinsten…

Memurların tayin dönemi artı Üniversite sonuçlarının açıklanmasının ardından ilimizde kiralık ev sıkıntısı iyice gün yüzüne çıkmış vaziyette.Buna pandemi de eklenince tuzu biberi oldu sanki fiyatların artması..

1+1 Kiralık dairelerin 1000 TL. ve üzeri olduğu konuşulurken Bilecik sokak ve caddelerinde, Emlakçılarda ve özellikle de sosyal medya üzerinden sürekli eşyalı, eşyasız ev aramalarına tanık olmak mümkün..

Artan inşaat maliyetlerinin bu sektöre de ket vurduğu bilinirken, satılık ev fiyatlarının da deyim yerindeyse uçtuğu aşikar.

Tabi bu sadece Bilecik’e has durum değil belki, diğer illerde de durum aynı olduğu söyleniyor.

Henüz Üniversitelerin 2. tercihleri yapılmadan durumun vehameti ortada.

Bunun yanında Bilecik Şeyh Edebalı Üniversitesine Tıp fakültesi de eklendi malumunuz. Bu yıl öğrenci almayacak belki ama önümüzdeki yıllarda bölüm açılacak. Belki başka ilave bölümler de açılacak?

Tıp Fakültesi açıldığında bir o kadar öğrencinin yanında o kadar da akademik kadro da gelecek Bilecik’e.

Peki bu şartlarda n’olucak?

İlimizin siyasetçileri, başta Milletvekilleri Sayın Selim Yağcı ve Sayın Yaşar Tüzün olmak üzere, Belediye Başkanı Sayın Semih Şahin, yerel yöneticiler, STK Temsilcileri, Sanayiciler vs. bir araya gelip bu konuya el atmalılar….

İlimizde yeni İmar alanları mı açılır, yeni TOKİ alanı mı belirlenir bilemem ama Bilecik’te ev sıkıntısı had safhada bilesiniz!..

Kısacası; “Bilecik’te Ne Olacak Bu Ev Fiyatları?”

HOŞÇAKALIN.        “LÜTFEN AŞI OLALIM”

Bilecik’te ne olacak bu ev fiyatları?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin