Bilecik’te “Gülşen Kaya Butik” isimli iş yeri açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te “Gülşen Kaya Butik” isimli işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Ak Parti Bilecik Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya’nın eşi Gülşen Kaya’nın işletmeciliğini yaptığı, Gazipaşa Mah. Dağıstanlı sokak üzerinde açılan “Gülşen Kaya Butik” isimli iş yerinin açılışına AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, MHP İl Başkanı Fatih Yaşar, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Murat Önal, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Bölge Sorumlusu İbrahim Meral, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Turan Şahin, Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Kızılay Bilecik Kadın Kolları Başkanı Sevcan Uzun, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Kaya Ailesinin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşması gerçekleştiren Milletvekili Selim Yağcı, “Maske, Mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek birliğimizi beraberliğimizi ve birbirimize desteğimizi devam ettirmemiz lazım. Bu dönemde böyle bir işletmeye niyet ettikleri için ve şehrimize bir renk kattıkları için Çetin kardeşimize ve eşlerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır inşallah bereketli bir iş yeri olur. Hayırlı kazançlar ve bereketli kazançlar temenni ediyorum. Cenab-ı Hak hep güzel anlarda, güzel zamanlarda, güzellikler içerisinde bizleri bir araya getirsin diyorum. Tekrar işletmemizin hayırlı-uğurlu olmasını temenni ediyor, ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Okunan duaların ardından kurdelanın kesilmesiyle işyerinin açılışı gerçekleştirilirken, açılışın ardından davetliler işyerini gezdi.

Yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını, bol ve bereketli kazançlar getirmesini dileriz. (11Haber)

Bilecik’te “Gülşen Kaya Butik” isimli iş yeri açıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin