Bilecik’te ambulans ters şeritten gitmek zorunda kaldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te kent girişinde durdurulan araç sürücüleri ve yolcuların corona virüs salgınına karşı ateşleri ölçülürken, kontroller sırasında uzun araç kuyrukları oluştu. Bu sırada trafiğin durması nedeniyle vakadan dönen bir ambulans aracı ters şeritten gitmek zorunda kaldı.

Şehrin giriş ve çıkışlarında artırılan önlemlerde tüm sürücülerin ateşleri güvenlik güçleri tarafından ölçüme tabi tutuluyor. Sabah ve akşam saatlerinde oldukça yoğun olan trafik akışı sebebiyle de uzun kuyruklar oluşuyor.

Akşam saatlerinde uzun araç kuyruğunun oluştuğu İstanbul-Bilecik karayolunda vakadan dönen ve Bilecik Devlet Hastanesine gitmek üzere yola çıkan 112 Acil Servis Ambulansı, hastayı hastaneye yetiştirebilmek adına ters şeritten ilerledi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce de kontrolü sağlanan yolda ambulans ters şeritte kontrollü bir şekilde ilerledi.

Diğer yandan, Coronavirüs sebebiyle kentin giriş ve çıkışlarında denetimler arttırılırken, vatandaşlar ve sürücüler sağlık çalışanları ile güvenlik güçlerine teşekkürlerini ilettiler.

Bilecik’te ambulans ters şeritten gitmek zorunda kaldı!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin