Bilecik’te “6. Kariyer Günleri” Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde mezun öğrenciler ve Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından ”6. Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi.

Vali Bilal Şentürk, Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonundaki etkinlikte, üniversitenin Bilecik için iş dinamitlerine ekstra dinamit katan hayati önem taşıyan, ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine son derece katkı sağlayan bir işlev gördüğünü söyledi.
Üniversitenin her faaliyetinin önemli olduğunu vurgulayan Vali Şetürk, şöyle konuştu:
”Eğitim öğretim faaliyetleri ile teorik bilgilendirmenin yanında zaman zaman yapmış oldukları programlar gençlerin hayatı anlamaları noktasında bir kısım tecrübelerden istifade etmelerine imkan hazırlıyor. Mezun olmadan hayata atılma noktasında sorumluluğu da çok kısmi taşıdığı bir aşamada sanayi ve iş yerlerinde yapılan staj programlarıyla, kariyer merkezinin düzenlediği etkinliklerle hayata hazırlama gayreti içerisinde oluyoruz. Yolumuz bozuk olabilir fakat insanımız bozuk olamaz, olmamalı. İnsanımız kendisiyle barışık ve nitelikli olmalı. Kendisini idrak ederek, kendisini yetiştiren yapıda olmak zorunda. Bu yapıyı hep beraber çalışarak sağlayacağız. Devletimizin sağladığı her türlü imkan var. Sizlerin daha iyi yetişmesini, geleceğimize, milletimize ve devletimize katkı sağlayacak bir platformda, donanımda olmanızı arzu ediyoruz. Kariyer günleriyle, iş kurmuş, markalaşmış, değişik alanlarda başarılı çalışmalar yapmış insanların tecrübelerinden istifade ederek, geleceğinizi hazırlayacaksınız.”
Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş da üniversitelerin nitelikli işgücünün yetiştirilmesinde ve öz değerlerine bağlı bireylerin topluma kazandırılmasında ülkenin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, ”Öğrencilere temel insani değerlerin kazandırılması, yerel ve ulusal değerlere karşı duyarlılık bilincinin aşılanması, milli birlik ve kardeşlik duygusunun pekiştirilmesi ve iş yaşamına kalifiye birer eleman olarak yetiştirilmesinde üniversitelere büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Şentürk, Belediye Başkanı Semih Şahin, Rektör Prof. Dr. Taş ve protokol üyeleri, Bilecik”in sanayi, üretim, sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayan merkez ve ilçelerdeki esnaflara teşekkür belgelerini verdi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Etkinlik, üniversitenin bölüm tanıtım stantlarını gezilmesiyle sona erdi.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik’te “6. Kariyer Günleri” Başladı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin